ARG KAMP ZA MLADE U KUKAVICI

 

Hrvatski radioamaterski savez, u suradnji s izvršnim organizatorom RK “Nikola Tesla” Bjelova,r organizira Jesenski ARG kamp za mlade. Ovaj, 12. po redu kamp bit će održan od 16. do 19. rujna 2022. godine u SRC Kukavica u općini Veliki Grđevac. Program je namijenjen mladima koji već imaju radioamaterskog iskustva i žele proširiti svoja znanja. Voditelj kampa bit će Stipe Predanić 9A5SP sa suradnicima, svi s dugogodišnjim iskustvom u radu s djecom, iskusni radiogoniometristi i članovi HRS-a.
Rok za prijave je 12. rujna 2022. do 24 sata. Lista sudionika formirat će se prema redoslijedu prijava. Za sudionike su predviđena tri obroka dnevno. Kako bi djeci boravak bio što ugodniji, organizirat će se i aktivnosti za opuštanje.
Iznos kotizacije: 150,00 kuna
Svi zainteresirani mogu se prijaviti prijavnicom koja je objavljena na http://www.hamradio.hr   

KAKO DO NAS?
Mjesto okupljanja je u Sportsko rekreacijskom centru Kukavica – GPS koordinate: 45.7810325,17.0285977. Nakon ulaska u mjesto Mala Pisanica, pratite znakove za SRC Kukavica.
Ako ne uspijete doći na mjesto okupljanja  kontakt osoba je Željko Bukvić (00385 98 9022 698).
Veselimo se Vašem dolasku!
Nastavi čitati ARG KAMP ZA MLADE U KUKAVICI

Sudjelujte u UKV contestu Bilogora

U nedelju, 21. kolovoza u sklopu UKV Activity daya održava se i UKV contest Bilogora koji organzira Radio klub “Nikola Tesla”.

Pozivamo naše članove da se uključe u ovaj contest.  Možete navratiti i do klupske ekipe koja će od 9 do 14 sati raditi s  lokacije kod Vatogasnog centra.

Zello GTW i DMR repetitor na zgradi ZTKGB

Iako je vrijeme godišnjih odmora, članovi našeg kluba koriste ga za radne akcije. Tako su danas na zgradi Zajednice tehničke kulture Grada Bjelovara u centru grada postavili nove antene Diamond X510 i kratkovalnu žičanu Diamond BB6W. Također su s lokacije pokraj Vatrogasnog centra u klub preseljeni Zello GTW i DMR repetitor. Sve to realizirali su Branko 9A4TT i Zoran 9A6NDZ.