7 ZLATA NA DRŽAVNOM PRVENSTVU

Na Otvorenom prvenstvu Hrvatske u amaterskoj radiogoniometriji članovi našeg kluba Alida Sokolović, Željko Belaj, Stipe Predanić I Slobodan Sokolović ponovno su bili sjajni. Alida je državna prvakinja

na 144 MHz, a Željko, Stipe i Slobodan  dvostruki državni prvaci, što je našem klubu donijelo ekipno drugo mjesto. U ekipnom poretku prvi je Radio klub Ozalj, a treći su radioklubovi Međimurje i Kaštilac.

Hrvatski radioamaterski savez i izvršni organizator Radio klub Ozalj 9A1CEU organizirali su državno prvenstvo 3. i 4. lipnja 2023. godine. Na terenu Podbrežje – Vrhovac u blizini Ozlja natjecanje je okupilo 32 natjecatelja iz 6 klubova – “Nikola Tesla“ Bjelovar, Kaštilac, Ludbreg, Međimurje, Ozalj i “Tehničar“ Zagreb.

Tekst Seida Obarčanin Bukvić
Slike Slobodan Sokolović

ŽELJKO, STIPE I SLOBODAN DRŽAVNI PRVACI

Opet nam stižu sjajne. vijesti s državnog prvenstva u  amaterskoj radiogoniometriji. Željko Belaj, Stipe Predanić i Slobodan Sokolović državni su prvaci na 3,5 MHz. Otvoreno prvenstvo Hrvatske u amaterskoj radiogoniometriji održava se danas i sutra na terenu Podbrežje – Vrhovac u blizini Ozlja u organizaciji Radio kluba Ozalj.