STIPE ZLATAN, HANA SREBRNA NA ARDF MEĐIMURJE 2018.

U nedjelju 13. svibnja 2018. na lokaciji Sveti Juraj na Bregu održano je 27. otvoreno prvenstvo Međimurja u amaterskoj radiogoniometriji na 144 MHz ARDF Međimurje 2018. Organizator ovog događaja bio je Radio klub Međimurje,  9A1CMS, Mursko Središće. Na natjecanju je sudjelovalo tridesetak natjecatelja iz 8 klubova iz Bjelovara, Ludbrega, Ozlja, Pazina,  Zadra,  Zagreba i Međimurja. Od naših natjecatelja Hana Sokolović bila je druga, a  Stipe Stajp Predanić prvi po četvrti puta na ARG natjecanju u posljednja tri tjedna. Ekipno su prvo mjesto osvojili domaćini RK Međimurje, drugi je RK Ozalj, a treći RK “Nikola Tesla”.

Tekst Seida Obarčanin Bukvić
Slike Slobodan Sokolović

TRI ZLATA I SREBRO U LUDBREGU

Radio klub Ludbreg organizirao je u subotu, 12. svibnja 2018. tradicionalno Otvoreno prvenstvo u amaterskoj radiogoniometriji na 3,5 MHz – CENTRUM MUNDI 2018. Svih četvero natjecatelja iz našeg kluba ponovno su postigli sjajne rezultate. U svojim su kategorijama prvo mjesto osvojili Hana Sokolović, Alida Sokolović i Stipe Predanić, a drugo Ines Tomanek. Ekipno je RK “Nikola Tesla” zauzeo drugo mjesto.

DVA ZLATA I DVA SREBRA NA OTVORENOM PRVENSTVU ZAGREBA

U organizaciji Zagrebačkog radioamaterskog saveza,  u subotu 5. svibnja 2018. održano je Otvoreno prvenstvo Zagreba u radioamaterskoj goniometriji na 144 MHz. I na ovom su natjecanju članovi RK “Nikola Tesla” bili sjajni. U svojim su kategorijama Željka Krupka i Stipe Stajp Predanić prvi,  a Ines Tomanek i Hana Sokolović osvojile su drugo mjesto.

EKIPNI POBJEDNICI

Ekipno je  prvi Radio klub Ludbreg, drugi “Nikola Tesla” Bjelovar, a treći “Međimurje” Mursko Središće.